KIVAA TEKEMISTÄ YMPÄRI VUODEN

Kesällä

Sekä lasten että aikuisten ehdoton suosikki on uimaranta paljuineen. Kalastuksen voit aloittaa onkimalla heti rannasta tai siirtyä soutuveneellä kauemmas. Lentopallofaneille suosittelemme majoittumista Äijälässä, rannan tarjotessa loistavan mahdollisuuden haastaa ystävät leikkimieliseen otteluun. Monipuolinen ruoanlaitto onnistuu molemmissa huviloissa ja isoilla terasseilla mahtuu syömään koko porukka.

Syksyllä

Marjasta omassa rauhassa, loistavilla apajilla! Marjastusmaastot alkavat heti huviloiden ulko-ovilta ja tarjoavat parastaan niin mustikan kuin puolukan ystäville.

Talvella

Tekeminen ei lopu talvellakaan. Hiihtäminen onnistuu joko järven jäällä tai lähistöllä sijaitsevalla Pitkänkankaan kuntoradalla. Pilkkipaikat löytyvät lyhyen matkan päästä mökiltä.

Ulkoilu

Mökkien lähiympäristö tarjoaa oivat lenkkimaastot joko hiekkateitä pitkin tai metsässä. Rauhoittumista kaipaavalle suomalainen rantamaisema itsessään on jo täydellinen pako arjesta. Ketolan huvilat ympäristöineen tarjoavat jokaiselle jotakin – kaikkina vuodenaikoina!

KUVIA HUVILOIDEN YMPÄRISTÖSTÄ